2013. július 19., péntek

2. Rész 7. Fejezet: Minden más. Minden boldog.

Kedves olvasóim:) egy kis közérdekűvel tartozom nektek.... nemsokára (kb.4-5 rész múlva) véglegesen befejezem ezt a blogom...:/ a szereplők idősebbek lesznek, és felnőttek. De ahogy az egyik legjobb barátnőm mondta: De megértem egyszer mindennek vége szakad...               ♥
teljesen egyet értek ezzel. de nem is húzom az időt. Olvassátok, amíg lehet:) Gondoltam ezt megosztom veletek... de úgy is észre veszitek, amikor az utolsó rész közeleg.
Ez a rész különleges lesz... ezért harmadik szemszögből próbálom írni.. És próbálkoztam bele bölcsességeket csempészni. ♥

/2 hónappal később/
Elérkezett a várva várt szeptember. Várva várt?! Már akinek. Foglaljuk össze az elmúlt két hónapot.
A Lenna párosnak sikerült a várva várt bébi. Nagyon megörültek neki. De sajnos a sors keze közbe szólt. Amikor a kicsi betöltötte az egy hónapot, eltávozott tőlük.. Jenna padlóra került.. Hetekig sírt... senki se tudta miért. Jó döntés volt, hogy nem mondták el a BigFamily-nak. Logan-nek sok időbe telt felállítania az említett szintről.. Épp hogy kezd mostanra kivirulni.
Rocky és Carlos mostanában elég sokat vitázott.. de mindig megtalálták a kiskaput békülésükhöz.
Tori és James sikeresen hazaérkezett. Kapcsolatuk egyre erősebb. Ki tudja, mi lesz még ott.
Végül de nem utolsósorban Kalexa párost sem felejtjük ki. Velük történt a legeslegjobb dolog, ami felejthetetlen. Talán augusztus lehetett?! Sajnos már nem emlékszem. Szóval egy szép nyári napon történt az esemény, amikor Alexa rohant ki boldogan, hatalmas mosollyal az arcán. A csipet csapat kikerekedett szemmel figyelte, és várta a lány magyarázatát.
-Én leszek Mrs. Schmidt! -bökte ki egy kis szünet után, és az ujját mutatta, amin rajta volt a gyűrű.
-Wááááááá! Sógornőm leszel! -rohanta le barna a barnát. -Isteneem! Tudtam! Én tudtam! -ekkor kilépett Kendall megszeppenve. Jenna lerohanta bátyát, nyakába ugrott. -Bratyó. Gratulálok! -komolyodott el a lány, ölelésre nyújtva karjait. -Életed legjobb döntése, és legjobb lánya. Örülj, hogy a tiéd lehet. Vigyázz rá, mert ha valami történik, velem gyűlik meg a bajod Kendiz. -suttogta a srác fülébe, és a végén két puszit nyomott arcára. A fiú lefagyott, és pár könnycseppje csordult ki. Alexa következett... -Figyelj rá, hisz tudod milyen felelőtlen néha. Szeresd úgy, ahogy eddig, vagy még jobban! Imádlak kicsilány! -kapta ő is a két puszit arcára. Alexandra kővé dermedt. Csak a könnyei oldották fel a márványt. -Szeretlek titeket basszameg! -csordult ki neki is, ami kellett. -Huh. -vett egy nagy levegőt. -És mikor lesz a nagy nap? -törölte le az utolsó cseppeket, és tért a téma többi részére.
-1 hónap. -válaszolt vissza boldogan Alexa.
-Mindenben segítek nektek! -ajánlotta fel jószívűségét.
-És mi is! -lépett elő a kis csapat többi tagja. Igen.. innen látszik, hogy egy nagycsalád mindenben egymás mellett áll.
-Deeee! -szólalt meg Tori. -Ugye lesz Leánybúcsú?! -kérdezte bizakodóan.
-Még szép. -intett rá Alexandra.
-Akkor a legénybúcsú sem maradhat ki. -kérték ki maguknak a fiúk.
-Mindkettő lesz! -egyezett meg a Kalexa páros.

Teltek a napok. Az előkészületek folytak. Hihetetlen, mennyire gyorsan telt minden egyes perc. A lányok készülése a búcsúra. Minden csajos pia, csiplendél fiúk. Huhu.. jó ötletek.
Na és persze a srácok, ahogy keresik a megfelelő futball meccset, amit újra és újra megnéznek, és a hely, ahová bulizni mennek.
Egy nappal a party-k előtt Logan és Jenna kikapcsolódni mentek. Kipihenni azt a fájdalmat, amit a kisbaba elvesztése okozott. Jen azt gondolta, hogy vele van a baj. Ez nem igaz. Nem sikerülhet minden elsőnek. Küzdeni kell, és próbálkozni. Fiatalok még. Éljenek, ahogy kell.
-Szép a hely? -érdeklődött Logie a szerelme kényelme iránt.
-Igen. -bólintott. -Tetszetős.
-Nagyon örülök. -mosolygott.
-Miért nem sikerülhetett? -érdeklődött, de pont a lényegre.
-Nem tudom.. -hajtotta le fejét a fiú. -Gyere! Gyere, mutatok valamit! -húzta fel, és a szobájuk felé vezette.
-Mit tervezel? -nyíltak tágabbra szemei.
-Bízz bennem. -elértek a hálóba. Kidíszített volt. Látszott, hogy Logan mindent megtett azért, hogy kedvesének megfeleljen. Egyre kevesebb volt Logie-n a ruha. De Jen-nek élni se volt kedve..... elszomorodott volt. -Segítek! -ölelte át, ezzel kikapcsolva melltartóját. Remegett...... Levetkőztette, és óvatosan lefektette a hajlékony, szinte tehetetlen lányt. Igen, egy újabb Henderson tervnek lehetünk részesei. Elkezdte csókolgatni. Kényeztetni. Csak hogy jó legyen neki. Jenna feléledt.... az élőhalott lány beleélte magát egyre jobban. Szívét-lelkét beleadta.

Újabb este. A legény-és leány búcsúk estéje. A lányok Ibiza-ra utaztak 3 napra. a Fiúké maradt a BigFamily ház.

(folytatás a következőben:) ♥Imádlak titeket drága olvasóim ♥ Nagyon hálás vagyok nektek)

3 megjegyzés:

  1. Ha tudod hozd még ma a következőt!!!! :)

    VálaszTörlés
  2. Ahh :| minden jonak egyszer vege lesz :| Nagyon jo lett ez a resz is! ^^ remelem valahogy osszejon a Lenna parosnak a kicsi Henderson! :D varom a kovit! :)

    VálaszTörlés
  3. ahh, nem hiszem el, hogy vége...:// ezt a blogot az első résztől kezdve olvastam/som és egyszerűen hihetetlen, hogy mennyit változott az írásmódod, temészetesen jó irányba...:) nem kicsit rázott meg még engem is, így olvasóként, Jennáék esete a kicsi Hendeson-Schmidt-el, hisz annyira átérezhető volt az egész! annak viszont nagyon örülök, hogy Alexa és Kendall össze fognak házasodni:)) leánybúcsú, legénybúcsú... hűha, mik lesznek itt! :D nagyon gyorsan hozd azt az új részt, én azt ajánlom!! ;D <3

    VálaszTörlés