2013. július 25., csütörtök

2. Rész 8. Fejezet: Ibiza, és a BigFamily ház.

Ezt a kis 'részt' Szandimnak küldöm... Nehéz nap, de erős vagy. Imádlaaak ♥ by: Manóóó. 

Hát újra jelentkezem:) Ezúttal szerintem egy kicsit vidámabb résszel, amit szintúgy a harmadik szemszögből fogtok olvasni:) Egyre jobban közeleg a végszó, az epilógus... hát... a szívemet adom bele ezekbe a részekbe. Remélem észre veszitek ezt ti is:)) nagyon örültem az előző komiknak:) Nem húzom az időt ♥

/Ibiza/

Az este eseménydúsan telt. A csiplendél fiúk nem érkeztek meg. De a lányok valahogy nélkülük is élvezték a szabadidőt, ami elég hosszú lesz. 3 nap no fiúk, és csak csaj szabályok. Ki tudja milyen dolgok történhetnek ott is.
Alexa és Jenna kapcsolata egyre jobban erősödött. Rocky és Tori is megtalálta a közös pontot a barátságukban. Igen, a pasik...
11 óra lehetett, amikor az ibizai csapat azt se tudta mennyi 1+2... De viszont a további jó hangulatért beültek az egyik szórakozóhelyre. Kirittyentve de nőiesen. Most nem nézték a határt, sem a mértékeket. Csak ittak. De a hangulat az meg volt. Körülbelül a harmadik feles után Alexa nekidőlt Jennának.
-Imádok bulizni... De annyira hihetetlen, ami velem történt... Két évvel ezelőtt el se tudtam volna képzelni, hogy ilyen szerető családba kerülök be. És hogy én leszek Mrs. Schmidt.. -mesélte el minden vágyát, gondját. A lány szívvel-lélekkel hallgatta.. Annyi minden történt velük az elmúlt egy évben. Így visszaidézve... Minden, amit az ész elbír.
-Tudom kincsem... -ütögette meg vàllát egyetértően. -De akkor is. Örülj ennek. Bratyó felesége leszel! -rázta meg az eléggé kómás és becsiccsentett lányt, ezzel szinte felébresztve.
-Jenna! Hagyd abba! -mondta a rázkódás közbe.
-Miért?!
-Mert lerókázlak.. és az én ruhám van rajtad.. szóval... -mondta száját befogva. Ezzel Jen abbahagyta  az úgynevezett kínzást. -Köszöntem. -hálálkodott. A válasz erre csak egy kacsintás volt. -És milyen volt tegnap??? Jól elvoltatok Logan-nel?? -bökdöste meg vállával... Tudták mindketten, mire értette Alexa a kérdéseket.
-Képzeld.. Élvezetes és felejthetetlen estének voltam részese. -vigyorgott. -Részletekről nem beszélve.
-Nem is kértem volna. -ugrott egy kicsit odébb.
-Nem is kaptál volna. -viccelődtek egymással. Magányos lány barátnőre talált, Jenna és Alexa személyében. El sem hiszitek, mennyit erősödött ez a barátság. Örökre szeretni fogják egymást. ♥


/BigFamily házikó/

-És góóól! -üvöltött fel Logan.
-igen haver, tudtuk. Kb. hatodjára nézzük ezt végig... -mormogta James.
-Igen, ez nem legénybúcsúhoz méltó.. -pampogott Carlos is. De a Kogan páros meg se hallotta. Szerették ezt a meccset. 4 Touchdown egymás után.
-Psszt! Két perc, és mehetünk! -intett Logie, de szemét nem vette le a képernyőről. Eltelt hamar az a pár pillanat is.
-Na, most már mehetünk a sztriptíz bárba! -nyalogatta száját Kendall.
-Ahaa! -tartották pacsira kezüket fiúk. Bepattantak a BMW-be, és indulhatott a Party... Igen, de ha a lányoknak nem sikerült, akkor a fiúknak miért is mehetne minden simán?! A bárt ellepték a paparazzik.... Így úgy döntöttek, hogy nem lépnek be, mert rossz hírt jelentene a Big Time Rush-nak. Ezért inkább elkocsikáztak az egyik éjszakai klubba. Tiszta volt a helyzet... Hát beléptek.. Eszeveszett táncot kezdtek rájuk nyomult csajokkal... Srácoook.... Remélem nem vesztitek el az eszeteket!
-Jól érzem magam! -kiáltotta Kendiz haverjainak, miközben 3 lány is körbe vette. De oda figyelt ám.... Tudta mi a mérték..
-Örülök haver.. Örülök! -ölelte át férfiasan Logan. Azért csak rég óta ismerik egymást ők is. -De ki kell józanodni... Hisz 1 hét, és itt a nagy nap.

/2 nappal később/

A lányok épségben hazaérkeztek. Az előkészületek egyre gyorsabban folytak. Mindenki sietett, hiszen csak négy nap volt az esküvőig.
Amíg a lányok folyamatosan jártak az ruhákért, addig a srácok a jókedv érdekében rendezkedtek. Volt egy két közös projectük is, mint pl.: a díszítés, a helyszín. De a lényeg, hogy megegyeztek.
Jenna és Logan szorítanak a babáért.. Remélik minden erejükkel, hogy sikerülni fog. Megváltoztatná az életüket. Térjünk vissza mindenhez...
Fényes, szép este volt... A Lenna páros kint aludt a szabadban. A csillagok csak úgy ragyogtak.. Jen a fiú karján feküdt, míg egyszer vette a bátorságot, és kibökte.
-Köszönöm!
-Mit is?! -fordult felé.
-Hogy mindig itt vagy mellettem... Emlékszel régen? Amikor megtudtam, hogy veled fogok egy szobában aludni?? -itt felnevettek. -Gyönyörű idők...
-És amikor a fürdőért tolongtunk veled, és a fiúkkal?! -kacagott.
-De a szülinapom sem volt rossz... -virukszolt a lány.
-Amikor Alexa-ék után mentünk?! Na az.... -puszilta meg Jen-t. -Feledhetetlen dolgok...
-Hozzád bújhatok?! -kérdezett rá óvatosan.
.Miért érdeklődsz ez iránt, mikor tudod, hogy a kerek hátsódnak nem tudok ellenállni?! -húzta szorosabban magához.
-Nézd, az a csillag.... Azt formázza, hogy 'Forever'. Vajon mit jelenthet ez?? -mutatta a srácnak.
-Azt, hogy örökké szeretni foglak kislány! ♥

Remélem tetszett:) Jó éjszakát skacok:) béke ♥






2 megjegyzés:

  1. Hihi ^^ Kis aranyos resz sikeredett, es ezzel egy nagy mosoly is huzodott a szamra :) Nagyon jol irsz! Szoval remelem gyorsasagban is jo vagy, es hamarosan megkapjuk a kovi reszt is ^^ ♥

    VálaszTörlés
  2. awwhhh... mint már mondtam, ezt a blogot sehogysem tudnám megunni...:') annyira édes az összes páros, meg olyan jó, hogy mostanra ilyen szépen összekovácsolódtak, és hogy az életük is boldogabb lett:)) hamar hozd azt a következőt! *-* <3

    VálaszTörlés