2013. július 29., hétfő

2. Rész 9. Fejezet: 'Saying Eyoo, eyoo'

Szép estét:) Köszönöm a díjakat, még így is kettővel elvagyok csúszva, amit holnap fogok majd frissíteni a többihez:) szintén köszönöm a kitartásotokat a blog iránt. Hihetetlenül jól esik , hogy érdeklődtök.:)) Azért csak ez volt a legelső alkotásom... Bár  ez a részecske egy kicsit rövidke lett, de remélem ugyan úgy fog tetszeni, mint a többi alkotásom:) A hátralévő összes rész E/3-ban íródik. Imádlak titeket ♥

/Egy hónappal később/
Elérkezett a legeslegjobb nap. A nagy nap... Amikor Alexa Moris és Kendall Schmidt örökre összekötik életüket. Amikor pár év múlva boldogan fogják élni minden napjaikat..
-A galambok? -szaladgált fel-és alá Jenna hatalmas nagy magassarkúban.
-Megvannak Kedvesem, csak ülj le egy pillanatra, és hozzatok neki egy pohár vizet! -intett Logan, és egy széket helyezett a lány alá.
-Köszönöm Édesem! -itta meg a vizet, felállt, nyomott egy puszit a fiúra, és tovább totyogott. Minden vágya most az volt, hogy egy feledhetetlen esküvőt rendezzen bátyjának, és a barátnőjének.
-Tityi-Totyi hova szalad?! -nézett utána, de eléggé gyorsan kapkodta lábait.
-Majd az esküvő után Kincsem! -kapkodott tovább, de vissza se nézett. -Meg vagy Alexa? -lépett be a szobájába.
-Igen. -fordult meg. Gyönyörű volt... A ruhát, mintha ráöntötték volna. Csodálatos. Kis egyszerű, fehér vászon... de még is ragyogóan állt rajta.
-Azt a hét százát! -meredt el Jen. -Istenien nézel ki! -ölelte át.
-Köszönöm! -pirult el. -De, most már te jössz! Vedd le ezt a kosztümöt, és itt van a koszorúslány rucid! -nyújtotta át.
-De hát én csak szervező vagyok! -lepődött meg. -Nem is erről volt szó.
-Csssss! Azt szeretném, ha te állnál ott mellettem! Kérlek! És Logan meg a többiek úgy is mindent el intéznek. -kacsintott, ezzel rávéve a Jenna-t, hogy öltözzön. -Na, fordulj! -így cselekedett. A kék szín passzolt barna hajához. Kis egyszerű. divatos öltözék volt rajta. De még is szép. -Gyönyörű! -dicsérte. 
A lányos beszélgetést egy heves kopogás zavarta meg. Jen nyitott ajtót. Logie állt mögötte, aki már izgult, és feszült volt. 
-Mit csináltok?! Már 2 perce elkezdték a 'bevonuló' zenét. Óha de csinik vagytok... -hagyta abba dühöngését, és magához húzta kedvesét. 
-Gyere Alexa! -bújt ki a szorításból, és bekísérte őt az oltárt elé, mint Kendall kishúga. Mosolyogva nézte, hogy történik az esküvő. Büszke volt bátyára és legjobb barátnőjére, hogy ennyi mindent elértek. 
-Alexandra Moris, elfogadod hites férjedül az itt álló, Kendall Schmidt-et?!-szólította fel a pap.
-Igen. -bólintott rá boldogan. 
-És te, Kendall Schmidt, elfogadod-e hites feleségedül az itt jelen lévő Alexandra Moris-t? -folytatta.
-Igen. -mondta hihetetlenül vidáman. 
-Aki ellenezné ezt a házasságot, az most szóljon, vagy hallgasson örökké! -közölte a közölni valóját. Mindenki lapult... Ilyen szép házasságot ki szeretne tönkre tenni?! -Most már megcsókolhatjátok egymást! -szép volt ezt látni.. ahogy Alexa felemeli közben a lábát. Csodálatos.  
A családtagok éljeneztek. Felállva tapsoltak, és nézték a kiszaladó párocskát. Dobálták őket virág szirmokkal. Hát nem édes?! Megérdemelték egymást.. 

/Pár órával később/ 

-Logan, hol vagy?! -kereste Jenna párját. Majdnem összeesett, pedig nem ivott. Át volt öltözve. -Logan, az istenit! -tolongott a táncoló idegenek között. Szinte senkit nem ismert... Mind paparazzik, a rokonok meg valamilyen úton eltűntek. Óvatosan lépkedett. 
-Jen! -szaladt hozzá Kedvese. Megfogta, és egyenest szobájukba vitte. -Mi a baj?! -nézte körbe a lányt. 
-Add ide a kukát! -fogta be száját. A srác gyorsan az említett tárgyért kapott, és odanyújtotta neki. 
-Úristen, minden oké?! -ijedt meg...
-Virulok... -emelte ki sápadt fejét a szemetesből.
-Te hánytál! -lepődött fejet vágva megsimogatta a lány hátát, és támogatta. 
-Kicsim! -fordult felé. Egymásra néztek. A lány nem tudott elmosolyodni, mert jött a következő adag.
-Terhes vagy! -virult ki örömében. 

2 megjegyzés:

  1. Juuujj, ha terhes az joooo ^^. Awww es egybe keltek Alexa-ek :D Rovidke, de remelem hamarosan jon is a kovi resz :) ^^ ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is remélem, hogy jönni fog az ihlet:DD és köszönöm ♥

      Törlés