2013. augusztus 3., szombat

The End. ♥

Hát újra itt vagyok:P Köszönöm a visszajelzéseket akár közösségi oldalon vagy akár itt a blognál. Imádlak titeket, de beszéljen helyettem a blog... most valahogy nincsenek szavaim...♥ írás közben sírok.... gondolhatjátok, melyik rész közeleg kedves olvasóim. ♥ (ihleteimet a valóságból és a velem megtörtént dolgokból merítem;))
mintha a szívemet tépnék ki.... amit itt meg találhattok életem legelső blogjában. Még egyszer. IMÁDLAK TITEKET ♥

Jenna, és Lorianna Ameria Henderson
Újra itt a nyár... Pontosabban a nyár eleje. Június 6.-át írunk. Rengeteg idő telt el a BigFamily-ban. Pontosan 7 hónap. Jenna Schmidt 35. hetében jár a kis Lorianna Henderson-nal. Igen, Jen kislányt hordoz pocakjában. Aznap, amikor kiderült, hogy új lakó közeledik... még egy meglepetés csapta meg a házat. Egy időben a legfiatalabb Schmidt lánnyal, Alexa Moris is gyermeket vár. Két nappal későbbre van kiírva Al. Meg volt az öröm a családban.
Alexa és Conrad Chris Schmidt












/***/

-Logan... Segíts fel állni!-könyörgött Jenna kedvesének.
-Szaladok, szaladok. -kiáltott a konyhából, ott hagyott minden csapott-papot, és szaladt élete értelméhez. Óvatosan felhúzta, és megtámasztotta hátát.
-Köszöntem. -nyomott egy puszit arcára. -Akkor most ki kísérhetnél a....oh...oh... azonnal a wc-re. -siettette.
-Mi a baj? -kapkodott levegő után a srác.
-Itt az idő... -nyögte ki. -Izzítsd a kocsit! -Logie nem tudta hogy hirtelen hova szaladjon. Először is szólt a húgának, hogy figyelje a mellékhelyiségben magát lerendező lányt. Utána leszaladt a garázsba, és ott várta a szerelmét.
-Na, megvagy? -várta Tori az ajtó előtt.
-Igen, de segítenél? -közeledett felé.
-Persze, persze. -fogta meg két karját, és lekísérte bátyjához.

/***/

-Elfolyt a magzat vize, és 5 perces fájdalmai vannak. -mondta Logan az orvosnak, miközben Jenna-t tolták be a szülőszobára.
-Akkor uram-fordult felé. -Mára már édes apuka lesz. -közölte vele a jó hírt. Örömében nem tudta mit csináljon. Ugrálni támadt kedve, de egy kórházban csak nem logikus ezt művelni.
-Doktor úr, ugye be lehet menni most is, és a szülés közben is? -kérdezte izgatottan.
-Persze. -biccentett rá. Boldogan követte a szülészt. Belépett. Kedvese teljesen leépülve feküdt az ágyon.
-1 perces fájásai vannak, a gyermek bármelyik pillanatba jöhet. -állított szembe minket a tényekkel az egyik nővér.
-Dr. Garcia! -szaladt be egy másik. -Behoztak még egy lányt! A neve.... -kutatta ki a lapok között. -Mrs. Schmidt, lánykori neve Alexa Moris. -amikor meghallották, hogy ki az, azonnal felcsillant szemük.
-Küldjék be Fil doktort. -utasította. -Érzéstelenítőt! -intett. -Jenna, most egy apró tűszúrást fog érezni. Utána az utasításunkra próbáljon meg nyomni. -a megilletődés látszott arcán.
-Nyugodj meg kincsem, minden rendben lesz. -simogatta meg Logan szerelme homlokát.
-Akkor, most! -szólalt fel a doki. Jen arcán kidagadtak az erek. Izzadt.. De fájdalmát, és erőlködését egy kis gyermek sírása szakította meg.
-Édes apuka. Vágja el a zsinórt! -szólította fel Logiet.
-Hát az nem a maga dolga? -hökkent meg.
-Mától nem. -nyomta kezébe az ollót, és elszakította a köldök zsinórt.
-Édesem, egészséges a Bébi. -nézett rá. De szeme be volt csukva. Sápadt és kihűlt volt. -Úristen! Doktor segítsen! Azonnal! Fehér és nem lélegzik. -pánikólt be azonnal. Felkapták a fejüket. Lorianna-t eltolták a csecsemő gondozóba, Logan-t a fődokik odébb lökték, és kitessékelték a szülőszobából.. nem tehetett mást, csak várt... arra, hogy azzal a hírrel jönnek ki 'sikerült újraéleszteni'. Leült az egyik székre, és sírt. Hogy mit csinált?! Könnyek csordultak ki szemeiből.
-Mr. Henderson! -fogta meg a hátát egy kedves nővér. .Lélegeztető gépen van, de a lényeg, hogy újra ver a szíve. -közölte vele a jó hírt. Letörölte arcát, és minden szó nélkül bement hozzá. Lori-t mellkasára rakták, hogy érezze édesanyja szívverését. Boldogság töltötte el az apukát. Hozzábújt szerelmeihez.. Soha nem szerette volna őket elengedni.

Közben Conrad probléma mentesen megszületett. Alexa, Kendall, és ő is remekül vannak. A fiatalabbik Schmidt hasonlít édes apukájára. Bár ilyenkor a szeme, és a haja színe még nagyon sokat változik.

/Befejező/

Jenna teljesen felépült, és vígan éli életét Lorianna-val és férjével, Logan-nal. Férjével?! Hupsz, igen. Pár év után az 'ifjú' megkérte Jen kezét.
Alexa, Kendall, és Conrad élik megszokott, de fura életüket, mint persze a többiek. Fogócskáznak a kicsikkel, még ha néha el is esnek.
A Kogan és a Jalexa páros persze jó kondiban van. Minden naposan emelgetni a gyerekeket nem kis munka.
Lori keresztszülei Carlos és Rocky lett. Persze Tori egy kicsit bedúrcázott, hogy  nagynénje lett Ameria-nak, és mégsem övé lett a megtiszteltetés..
A Karlexa Conrad keresztszülői munkáját Logan-nak és  Jenna-nak adták.

És most jöhetnek a gyerekek életét kísérő képek.


@TheCarlosPena keresztlányom ismét haverkodik
                    Sydney-el.  Az én kutyusom még tűri is. @RealJennaSchmidt @1LoganHenderson

@TheCarlosPena: Persze, mindenki Sydney-el játszik:D @alexamoris  @HeffronDrive



@RealJennaSchmidt: @1LoganHenderson kincsem, látod mire tanítod Lorianna-t? Olyan lesz mint az apja♥



@HeffronDrive: @alexamoris induljunk kikapcsolódni♥ köszi hogy figyeltek a kicsikre @TheJennaSchmidt @1LoganHenderson @HendersonSister


@1LoganHenderson: merész haj @TheJennaSchmidt, de így szeretlek. Tengerpart, romantika.. kell még valami? ♥



8 megjegyzés:

  1. Egy fantasztikus befejezes egy fantasztikus blognak! Ahhj, kar, hogy eljott ez a resz is, de nagyon orvendek, hogy olvashattam ezt a blogot! ^^ Orvendek annak a sok mosolynak, amit okoztal egyes reszekkel :) Tovabba... nagy orommel kovetem a tobbi nagyszeru blogjaidat is! Puszi: Zso :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. könnyet csaltál minden egyes szavaddal, ugye tudod? ♥

      Törlés
  2. uaramatyám... a lehető legszebb befejezést írtad meg, ennek a csodálatos blognak. Gyönyörű, érdekes, izgalmas volt az egész blog, ez a rész pedig megadta a módját a ,,búcsúztatásának". :)
    tényleg nagyon szép volt az egész történet, örülök, hogy az olvasója lehettem a blogodnak:) egyes részekkel meg is tudtál ríkatni, másokkal pedig rám hoztad a röhögőgorcsöt^^ hihetetlen, hogy így szalad az idő, hogy ennek a csodás blognak már vége van, viszont büszke lehetsz magadra, mert szerintem sok-sok ember nevében mondhatom, hogy ezt nagyon-nagyon megérte olvasni. ;)) sokat fejlődtél is ezalatt az idő alatt, és ugyan most ennek a blognak vége, én boldogan olvasom a többi írásodat is.:))) a lényeg, hogy nagyszerű volt ez a blog, a kedvenceim között volt, és persze marad is, attól függetlenül, hogy vége.:) köszönöm, hogy írtad:)) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. istenem:O megríkattál:OO ♥ annyira köszönöm a véleményed! tényleg ♥

      Törlés
  3. Wáááááooo..Csodálatos..ez télleg nagyon szép befejezés :)) Kár hogy vége mert még olvastam volna de igy is nagyon jo volt :))) !!! Nagyon ügyes vagy *-*!!♥

    VálaszTörlés
  4. http://nevergiveupyourdreams12.blogspot.hu/ a te blogod meglepő (vagy nem meglepő) módon nagyon hasonlít erre a blogra. Mind nevek terén, mind történet terén is. Szeretném ha felvennéd a kapcsolatot az íróval, és megbeszélnétek, hogy ez az egész a "véletlen műve" (amit kötve hiszek) vagy esetleg másolás történt. Mert az hogy valaki dolgozik vele, más meg lemásolja az ötleteket nemes egyszerűséggel, az szerintem k*rvára nem fair. Legyen szép napod.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem nyom hogy magamtól írom? de már írtam az ő blogjára is... miért lopnék egy olyan blogról, amit életembe nem olvastam? most néztem bele... és csak a névben hasonlít (de abba se teljesen, mivel nálam Jenna Kendall húga), meg abban hogy gyerekük lesz... de nekem hány rész után lett gyereke? több mint egy éve írok... és akkor jöhetne az a kérdés, hogy ki is lop kitől?

      Törlés
  5. Ezt nem hiszem el b*meg te eszmeletlen iro vagy nyonyoru tortenet volt foleg Logan es Jenna tortenete gratulalok ha bar en meg csak most olvastam el en meg mindig Rusher vagyok na szoval az a lenyeg hogy imadtam amit csinaltal puszii!! 💝💝💝😭😭😊

    VálaszTörlés